BLOG

BorsaBioPárna
2020.10.04 12:03
5 különleges gyógytea az őszi napokban

Az október beköszöntével egyre több a zord, hűvös, borongós, esős nap! Biztosan nálad is előkerültek a vastagabb pulóverek, a kabátok, és a sálak is! Az ilyen napok végén mindenkinek jól esik elkortyolgatni egy bögre forró teát, mely megnyugtat és átmelegít. Olvasd el cikkünk a legnépszerűbb gyógyteákról.

BorsaBioPárna
2020.09.04 17:35
7 tipp a pihentető alvásért

A pihentető és minőségi alvást több tényező is befolyásolja. Gondoljunk akár csak a napi gondokra, teendőkre, családi vagy munkahelyi problémákra.

Az alvás elengedhetetlen a szervezet regenerálódásához, az idegrendszer, immunrendszer kiegyensúlyozott működéséhez. Mivel alvás közben testileg és lelkileg is feltöltődünk, rendezzük napi gondolatainkat és feldolgozzuk a minket ért impulzusokat.

BorsabBioPárna
2020.09.05 17:30
Alvás és az ősz

Szeptember elején járunk, ami a nyári forró napok elmúlását és ezzel együtt a hűvösebb idő beköszöntét is jelenti. A nappalok rövidülnek, több csapadékos és szomorúnak tűnő nap is előfordul ebben az időszakban. Sokan emiatt nem szeretik ezt az évszakot.

Nem csak a hangulatunkra, kedvünkre, életünkre van hatással, de az alvásunkra is.  Pedig az ősz az alvás és a pihenés időszaka. A nyári pörgő napjaink után itt az idő a pihenésre, regenerálódásra, a jobb alvásra.