RÓLUNK

Kedves Látogató!

 

A BorsaBioPárnát azért indítottuk el, hogy segítsen a természetes, bio tönkölypelyva energiáját és sokszínűségét minél több emberhez eljuttatni, a mindennap használt párnákba töltve!

Tudjuk, hogy mennyien küzdenek alvásproblémákkal, fej – nyak – és hátfájással! Azért dolgozunk, hogy segíthessünk!

Mindemellett minőséget, egyediséget nyújtunk.

Célunk segíteni vásárlóinkat abban, hogy egészségtudatosak legyenek a pihenés, alvás terén is! Legyen szó akár felnőttről vagy gyermekről!

 

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy termékünk alapanyagait magyar vállalkozásoktól szerezzük be, majd készítjük el Neked csodálatos párnáinkat!

Párnáink tölteteként használt tönkölypelyva bio, magyar gazdaságból származik, 99,9%-os tisztaságú.

 

Eleinte csak a közösség médiában voltak elérhetőek a párnáink. De a bizalomnak és visszajelzéseknek köszönhetően tovább léptünk és megálmodtuk online boltunk! Termékeinket folyamatosan fejlesztjük, hogy a legjobbat adjuk Neked és szeretteidnek!

  • Modern, stílusos vonalat képviselünk!
  • Számos gyermeknek és felnőttnek segítettek már pajtijaink!
  • Dupla huzattal készült, így nem csak praktikus, de bármikor moshatod, cserélheted is, higiénikusan, frissen is tarthatod!
  • Húzózárral láttuk el mind a külső, mint a belső huzatot! (kivéve a melegítő-hűtő párnáink)
  • Garantáltan valódi, szárított gyógynövényeket tartalmaz!
  • 100%-os termékgaranciát vállalunk 30 napig
  • Egyedi elképzelésed megvalósításában is segítünk!

Webáruházunkban a kicsiktől a nagyokig mindenki megtalálja a neki tetsző párnáját,kiegészítőjét, legyen szó akár alvópárnáról, ágyneműhuzatokról vagy formapárnáról.

 

Köszönjük, hogy ellátogattál oldalunkra, és érdeklődsz termékeink iránt! Igyekszünk megfelelni vásárlóink igényeinek, hiszen tudjuk, hogy sikereinket Neked,Nektek köszönhetjük! Reméljük, hogy termékeink és weboldalunk elnyerte és tovább erősíti bizalmad, termékeink iránti érdeklődésed!