KIS MÉRETŰ ALVÓPÁRNÁK

100 % természetesség és magyar bio gazdaságból származó tönkölypelyva és gyógynövények 100 % valódi gyógynövények segítik, hogy Te nyugodtan aludj és kipihenten ébredj

 100 % pamut külső és belső huzatok, így bármikor könnyen mosható kedvenc párnád 100 % termékgaranciát vállalunk 30 napig minden párnánkra

Kisméretű párnáink mérete 35cm x 35cm. Jól megtámasztja a nyakat és fejet, hiszen a tönkölypelyva töltet felveszi a fej formáját, így biztosítja a kényelmes alvást! A gondosan válogatott gyógynövények pedig segítenek, hogy kipihend egy hosszú nap fáradalmait!A levendula, kamilla, borsmenta és citromfű csodás párosítás, hiszen természetesen, vegyszer nélkül hatásukkal megnyugtat, ellazít, segít a légutak és a levegő tisztításában – hogy Te jobban aludj, és kipihenten ébredj!

100% pamut anyagokból készítjük, hiszen számunkra a minőség az egyik legfontosabb, hiszen a legjobbat érdemled! Külső –és belső huzatnak köszönhetően pedig rendkívül könnyen és egyszerűen tisztíthatod!

Ebben a kategóriában lévő párnáinkat méretéből adódóan nevezhetjük kocka párnának is, amit akár tévézés közben is használhatsz, mivel nyakad, hátad – és fejed megtámasztásához nagyon jól tudod használni!

Nézet:
Sorrend: